Home » Klantervaringen

Klantervaringen

Hieronder kunt u uw ervaring met uw getunde auto delen. Ook kunt u de ervaring van andere bestuurders van gechiptunde auto's lezen.

Joris

Ford Mondeo 1.5 tdci 2016
In één woord geweldig! Standaard heeft de 125 pk diesel niet zo heel veel in de melk te brokkelen bij zo\'n zware auto maar door de chiptuning en EGR-verwijdering heeft hij nu zo\'n 160 pk en een hele hoop NM\'s koppel erbij, het is nu een héle andere auto geworden, met veel meer trekkracht, en ook de topsnelheid ligt 20 (!) km/u hoger. Daarnaast is het verbruik exact hetzelfde gebleven, dus meer lol voor hetzelfde geld :-) Kan het iedereen aanbevelen!

Rein

Renault megane 1.5 dci 2012
Het resultaat is geweldig.
De auto is echt veel sneller met het optrekken. Topsnelheid is ook een stuk hoger. En de tekkracht met de caravan moet ik nog testen maar dat zie ik positief in. Al met al een geweldig goede beslissing om de auto te laten tunen.

Rein Schoonewille

Renault Megane 1.5 dci 2012
Mijn auto laten tunen door Johan.
Wat een verschil bij eerst.
Er zat in de originele software een hele apparte curve waardoor de auto inhoud in de tweede versnelling. Johan heeft dit aangepast en nu gaat hij als de brandweer.
Zelfs bij 160 km in zijn 6 trekt hij nog snel op.
Johan bedankt.

Hans

Audi Q3
Auto was na update sjoemelsoftware erg traag geworden onderin. Na tuning loopt hij weer als een trein, soepel en vlot. Was de tweede auto die Johan voor mij tunede. Erg tevreden.

Maarten van gelderen autostad de vries

Bmw 220d coupe f22 en bmw e87 118d
100 punten ! Super te vreden .

Ruurd

Skoda Octavia 1.6 Diesel
Johan.

De Skoda rijdt fantastisch na de tuning.
Duidelijk meer vermogen en .. nog zuiniger dan voorheen. Bedankt.

dekker

QASHQAI 1.6 benzine
Het verschil onderin is zeer goed waarneembaar lekker vlot op het gaspedaal reageren doet ie nu ook.

bedankt Johan

Jan

Renault megane 2.0 IDE
Ben zeer tevreden over de tuning auto trekt een stuk beter van 120 naar 150 is een eitje, onderweg van scholtmeijer naar huis nog een klein probleem gehad auto ging in noodloop i.v.m. Afgedopte egr klep waar de nieuwe software anders op reageerde netjes opgelost met hulp van johan en verder niks meer aan de hand geweest al met al tevreden over de tuning en service.

Jack Kuipers

Volvo V70 2.3 T5 2001
op 06-10-2016 heeft Johan de computer uit mijn wagen gedemonteerd en boven in zijn studio / werkplaats / kantoor voorzien van geoptimaliseerde software.
Ik ben zeer onder de indruk van mijn 300+PK\'s.

Alexander

Opel Corsa 1.4 87 pk
04-10-2016
Vele telefoontjes met andere tuners gepleegd, met veelal onjuiste antwoorden of het niet weten of niet toepassen, maar na mijn gesprekje met Johan was ik overtuigd die weet waar hij over praat, van benzine druk enz. De winst van mijn Corsa is enorm te noemen de verbeterde trekkracht in alle versnellingen maar met name in in 5 is heel sterk verbeterd!! koppel toename goed voelbaar, het verbruik is 1 op 14-15 met vlot rijden en rond de 120 km. de eerste km is nog weinig merkbaar hij moet echt eerst inlezen!! Bij mijn weten zijn er verder geen tuners die deze kwaliteit leveren bij deze auto zelfs niet de zg opel tuners! die gaven bijna allemaal onjuiste info! Zeer bedankt Johan

Arthur

SKODA OCTAVI tdi
Vanmorgen de auto laten tunen...
Wat een verschil, trekt als een beer.
Of die zuiniger is moet ik nog afwachten.

Albert

Ford Mondeo
Vandaag mijn 1.6 TDCI laten tunen door Johan, wat een wereld van verschil!
de rijervaring: veel soepeler en feller, pakt beter op na opschakelen. Volgende week weer een lange reis voor de boeg op de Duitse Autobahn, ben benieuwd naar de nieuwe topsnelheid

Jan Bergsma

Audi A^ 2.7 TDI
3 jaar geleden mijn Audi getuned. Inmiddels 170.000 probleemloze kilometers (teller staat nu op 341000 km). Motor loop spoelen, pakt snel op en is een stuk zuiniger. Mijn volgende Audi laat ik meteen weer aanpassen. Super dus.

Lizz

Fiat Punto M-Jet 1.3 Luigi
Gisteren maar eens gemeten wat het dieseltje nu kan na de Johan kuur. Moest naar Keulen heen en terug. 500 km, verbruik 1 op 20.833.
Topsnelheid (GPS gemeten) 191 km/h op de A31 in Noordelijke richting. 19 km/h harder dan voor de kuur in het voorjaar. 2015. Indrukwekkend.

Marcin Rosiak

bmw 525d e60
Ik heb mijn auto laten tunen en automaat gespoeld en roetfilter laten leeghalen en egr klep uitgeschreven uit de software door Johan en Kars.het is een beest geworden.
uitstekende service

Lizz

Fiat Punto M-Jet 1.3 - Luigi
Vorige week de ECU parameters van mijn Punto laten tunen door Johan. Dit weekend zo\'n 1000 km gereden. Auto loopt fantastisch, veel meer koppel en response op het gaspedaal.

Bert

vw plus tdi 1.6
Gisteren mijn auto laten tunen, het is niet normaal wat een verschil. Bedankt Johan voor de snelle service.

Patrick

KIA C\'eed 1.6 (2008)
Tuning gedaan voor meer vermogen ivm caravan trekken.

Merkbaar meer vermogen bij lagere toeren.

Optrekken met een niet vol beladen caravan lijkt alsof je er géén achter hebt hangen..

Ook op de snelweg bij 120km trekt de auto nu snel door om even in te halen.

Kortom, super !
Had ik het maar jaren eerder gedaan.

John

Passat 2.0 tdi 140pk
16/4/2015

Mijn passat laten tunen je kent hem niet weer hij was al niet traag maar nu is het gasgeven en gaan met die banaan!!
En hij is ook een stuk zuiniger geworden van 1/16 naar 1/19.
Kan het iedereen aanraden!!

dick santinga

bmw X5 3i 231pk
bij deze had ik mijn bmw x5 enkele weken geleden toch maar ff laten chiptuning,en wat meer pk,s erbij gekregen ongv 18pk meer,motor loopt inderdaad wat rustiger en trekt wat feller en directer op ,verder moet je van een injectie benzinemotor ,niet te veel meer verwachten en ietsje zuiniger,met een wagen van 2000kg,is ook te verwaarlozen.En inderdaad diesels en turbo,s dat knalt letterlijk goed vooruit,,maar toch zeer tevreden en rijd heerlijk ,kan het toch wel aanbevelen ,,dus een tevreden klant

SG Blikman

Ford focus 1.6 tdci 109pk
Ruim 4 jaar geleden mijn focus diesel door Scholtmeijer laten tunen. De service aan de zaak velriep niet zo vlekkenloos omdat Johan erg druk was. Moest erg lang wachten. Maar het resultaat was top! Ik had mijn vraagtekens bij tuning ivm de slechte reputatie van het 1.6 diesel blok in de focus, peugeot en volvo maar na bijna 1,5 ton er probleemloos mee gereden te hebben zijn die twijfels meer dan weg! De auto heeft la de jaren probleemloos gereden en heerlijk vlot en zuinig! De testbanken bij andere tuners maken het alleen maar duurder. Het ging mij om het snellere gevoel, niet om de cijfers. Heb nu een nieuwe focus, maar die is deze zomer ook zeker aan de beurt!

Installatiebedrijf Bonn (Dalen)

VW T5 GP 2.0 TDI 2011
11-12-2014 Snelle service, de 30 PK die de T5 nu extra heeft merk je behoorlijk! Johan bedankt!

Jeremy

BMW
Vandaag met m\'n BMW geweest , veel meer koppel nu , zeer tevreden , bedankt Johan

Bert Stegehuis

Renault Master 2012
Nieuw gechipt, was 125 pk nu ca 150. Loopt VEEL mooier. Trekt beter door in de versnellingen, anders zijn ze heel kort.

michel

fiat grande punto
reparatie bij de dealer was in totaal 2270 euro voor een nieuwe roetfilter onder de auto. Scholtmeier heeft mijn auto weer gerepareerd en de auto rijd weer als nieuw. Bedankt!! Goede service

ryjanne en joyce

Ford ka
WAT EEN SERVICE!!!Kwart over 6 savonds gingen we langs de wasstraat voordat wij naar Groningen gingen, maar de bumper viel in de wasstraat eraf. Wij gingen kijken of de bumper gemaakt kon worden en de vriendelijke eigenaar die eigenlijk al vrij was en op het punt stond om naar huis te gaan, wou ons nog even helpen en hoefde er uiteindelijk niets voor! Zo kon onze avond in Groningen doorgaan en willen wij deze man heel erg bedanken. Wij zullen hier zeker vaker terug komen!!

Frans Gerrit

Skoda octavia combi 1.9 TDI 2003
Auto op tienjarige verjaardag laten tunen.
Nu nog steeds veel plezier van. Veel meer koppel. Dat is vooral bij inhalen een verademing. Met mijn volgende auto ga ik weer naar Scholtmeijer!

rocky

golf 5 1.9 TDI
Top! Van 105 naar 140pk, je merkt echt het verschil trekt lekker in een stuk door.

boudewijn

vw golf tdi en audi a3 tdi
nu toch maar eens mijn 2 auto``s laten chippen door johan.De audi is nu een kanon geworden met kleine 170 + pks vrouw erg blij mee en me golf ook rond de 170 zo die vreet nu banden weg en gaat maar door een seat leon fr rijdt ie bij weg boven de 170 en gaat maar door met trekken.Ik zou zeggen Johan ga zo door en bedankt voor je goede service,het is nu steeds leuker om in de golf te rijden.

John

Volkswagen golf 1.4tsi was122pk
Rijd nu een jaar met de getune golf 6 ben er blij mee. Niet alleen super acceleren het blijft maar doorgaan. Maar het rijdt een stuk zuiniger op de lange weg 1:16 is mogelijk

erwin

subaru impreza gt turbo
hier even een reactie over het chiptunen van mijn subaru impreza gt turbo uit 2001
de auto trekt veel soepeler op en trek in een keer door als je het gas in trap waardoor ik nu al snel te hard rij haha schotenmeijer tuning was voor mij egt een succes kwa chiptuning en raad hem ook zeker aan voor professioneel een goed chiptunen.

groet.Erwin

lennard

Peugeot 307
Nu kan ik mijn ervaring hier neer zetten. Ongeveer 4 jaar geleden is onze Peugeot 307 1.6 HDI getuned. Dat was bij een kilometerstand van 190000. De auto is net verkocht maar hij reed fantastisch. Het blok liep mooier dan origineel en we konden ongeveer 1200km op 1 tank halen. De auto hebben we weg gedaan met 310000km op de klok en daar kan nog veel meer op gezet worden want de auto was in topconditie. Nu hebben we een Peugeot 407 2.0 HDI en deze laat ik binnenkort ook tunen want dat is ons erg goed bevallen. Vooral het verbruik ging gigantisch omlaag. Wij zijn rustige rijders, dat horen we wel vaker.

Groet,

Lennard

pj

fiat 500 1.3 jtd
Van 75 pk naar 100 pk even bellen en kon direct terecht super!!!

jan

opel astra 1.7cdti 80pk
Na een bezoek aan ZIPtuning die me niet kon helpen en me adviseerden een nieuwe computer er naast te zetten kreeg Johan het wel voor elkaar
lekker meer koppel zodat de caravan een stuk makkelijker getrokken kan worden

Demis

Skoda SuperB 1.6 TDI Greenline
Zaterdag 07-06-2014 mijn eerste chiptuning afspraak ooit, cadeautje van m\'n vrouw. Johan gaat het onderste uit de kan halen, en dat is best spannend, onze auto is nog maar 1 week oud. Wordt vervolgd als ik hem uitvoerig getest heb.
Groet,
Demis

Syl

Bmw 320D E46
Tuning laten doen door Scholtmeijer.
Van 150pk naar 190pk
330NM naar 410NM

Merkbaar verschil, echt een aanrader

Afsin

Vw transporter
Ik ben heel erg tevreden hoe mijn busje nu gaat. Het is een vw t5 facelift compleet Abt pakket. Nu ik het getuned heb past het heel erg goed bij het abt, respect! 225pk

Nils

VW Touran 1.4 TSI
Direct bij het wegrijden bij Johan was het verschil merkbaar. Soepeler Overschakelen bij het opkomen van de koppeling en vlotter trekken.
Dit is ook door mijn vriendin opgemekt.
hoe technisch ze ook is.
Nu 5 maanden geleden gebeurt.
Zeer tevreden

Groeten Nils

tim

vw cc 160pk
heb mijn auto laten tunen heb nu duidelijk veel meer pk en bij stoplichten heb je enorm veel wheelspin met vol gas

Dirk

Nissan QASHQAI 2.0 L Benzine
Iets meer dan een week geleden mijn Nissan Quashqai 2.0 L Benzine laten chippen. Wonderen konden niet verwacht worden, dat was mij bekend. Maar de motor loopt mooier, geruislozer, trekt bij alle toerentaller beter, is beter bij de tijd dus reageert beter op het gas pendaal. En volgens mij is hij nog eens 0,2 zuiniger geworden. Mijn vrouw is in het geheel niet technisch en voelt de techniek niet zo aan, maar hier werd ze helemaal blij van, de Nissan reed ineens veel lekkerder en dat met ongeveer 10 PK erbij en ongeveer 15 Nm. Dus 150 pk en 211 Nm ongeveer.

Ik ben er dus zeer tevreden over en voldoet aan mijn verwachtingen.

Groet,

Dirk

E

seat ibiza 1.9 tdi
Vandaan mijn 2de auto laten chippen. Van 105 pk naar ongeveer 130pk. Eindelijk het vermogen om vlot in te halen. Wederom zeer tevreden over de tuning. Gisteren gemaild en kon vandaag gelijk terecht. Een aanrader.

John

Volkswagen Golf 6 122PK 2012
Johan heeft vandaag mijn auto gekieteld en dat gaf best wel een fijn gevoel op de terugweg. Alleen het brandstofverbruik heb ik nog vraagtekens bij. Jammer dat je zo gauw aan al die snelle spurts went.

Scirocco

VW scirocco 1.4 Tsi 160


160PK na 200PK

meer dan tevreden verschil merk je direct echt een aanrader top ga zo door

Klaas

Transprter T5 GP 2013
Mijn nieuwe Transporter T5 met 180 PK meteen door Johan laten chippen, super wat een extra trekkracht.
Maar na een verplichte software update van VW was ook de tuning weg, dat is dan balen en behelpen, en het verschil in verbruik was behoorlijk, met tuning 1 op 10,5 en zonder tuning 1 op 9 !!!
Dit is logisch omdat ik met tuning het gaspedaal amper in hoef te drukken om afgeschoten te worden, wil ik hetzelfde effect hebben zonder tuning dan moet ik het gaspedaal vol intrappen.
Dus Johan, ik was zeer tevreden, maar graag zo snel mogelijk her-chippen.

Ronald

Audi A3 sportback
Auto schakelt veel soepeler en motor is enigzins stiller. Motor reageert sneller en is veel krachtiger geworden. Wat wil je ook met zo\'n 35 pk meer. Een heel verschil. Kan nog niet zeggen of hij een stuk zuiniger is aangezien het nog geen week geleden is dat hij getuned is. Een aanrader.

Fazlic

bmw 535D
Auto laten tunen bij Johan
Perfect. een aanrader

Dennis

Audi A4
Auto van 140 naar 170 pk laten tunen. Echt een aanrader,

Hans

Volvo V70 D5 2002
Vandaag de auto laten tunen. Had 163pk en nu ongeveer 25 pk meer. Er waren volgens Johan nog wel wat meer pk\'s uit te persen, maar ik vind het zo wel genoeg voor mijn oude diesel. Hij trekt nu enorm en gaat er vandoor als een raket. Loopt soepeler en rustiger. Prima resultaat!

Marcel

Bmw 520 i f10
Hoi

Kan deze auto laten tunen. ?? Ik heb 182 pk
Is 2.0 twinturbo

Groet Marcel

Paul Snip

Ford Transit 2.0 TDDi
De Transit was behoorlijk lui. Na aanpassing van de software door Johan rijdt hij een stuk fijner nu. Duidelijk meer trekkracht. Het verbruik is eerder afgenomen dan toegenomen. Aanrader wat mij betreft!

Hans Nicolai

Peugeot 307 Break 1.6 HDiF 109pk
Vorige week bij Johan langsgeweest zonder afspraak, kon meteen geholpen worden! Volgens opgave moet \'ie nu 131 pk hebben. Het koppel is nu 310Mn, de toename is wel te merken. Qua verbruik moet ik nog even afwachten maar Johan zei dat een besparing tot 10% te halen is.

André

Opel Astra 1.7 CDTI
Tot nog toe ben ik erg positief. De motor heeft veel meer power en rijdt daardoor nog mooier en rustiger dan voorheen.

Ben erg benieuwd hoe het straks bevalt met de caravan erachter.

Henk

Opel Agila
Beste Lezer,
Afgelopen maandag is de ecu opgewaardeerd,het is maar een 1200 cc motor maar ik merk het rustige lopen van de motor het soepeler op schakelen en er is minder vermogen nodig om op snelheid te komen, verbruik is ook
minder,

grt Henk

Theo

Bmw 320 D touring 150 pk naar 190 pk
Gisteren mijn bmw laten tunen en de bak gespoeld. Geweldig wat een verschil qua kracht. Het is nu een monster op de weg. En de bak schakelt weer soepel. Goede service. S\'morgens gebeld en s\'middags terecht. Johan heel erg bedankt !!!

Jack J

volvo xc70
Ik zag er tegenop om mijn volvo te tunnen. Ik ben een erg rustige rijder maar mijn versnellingsbak schakelde altijd k... Johan vond dat ik hem moest tunnen. Wat een verschil, schakelt als een Klok!!

Marcel

Volvo V70 T5 2001
Hoi johan, de T5 rijd super heb inderdaad het gevoel dat de auto beter trekt en beter op pakt in de versnellingen, de T5 gaat morgen op de vermogensbank om te zien hoeveel ik er nu echt bij heb aan vermogen en Koppel, ik ben nu al zeeeer tevreden

Ids

SEAT LEON 1.9 TDI 110 PK
Johan heeft bij mij thuis de auto getuned. Wat een verschil. Was al snel en nu een duvel in een doosje. Loopt veel soepeler.
Mooi werk en zeer tevreden.

FA

Ford C-Max 1.6 2005
chiptunen bij Johan. Gelijk goed gevoel!
Auto rijd rustiger, trekt sneller op.
Elke eurootje waard.
Johan bedankt!! Top!

Dennis

Honda Civic 2.2i Ctdi
Afgelopen vrijdag de Honda laten tunen. Wat een merkbaar verschil zeg! Geen Turbo gat meer, veel sneller reageren op het gaspedaal.. Trek de strstraatklinkers dr uit met het koppel wat ik nu heb.. :-) Bedankt!

J. van Zwol

Fiar Camper, Citroen Berlingo, VW Caddy
Hoi Johan,
vandaag 3 auto\'s door je laten tunen en we zijn zeer tevreden! We hebben nu veel meer trekkracht en koppel, de auto\'s rijden als een trein! TOP. Een echte aanrader.

Groet Jopie, Chatrinus

Wim

BMW 320D
Vanmiddag de BMW laten tunen (163pk -> 200 en 100 nm meer vermogen). Wat een verschil, echt geweldig! Even gebeld met Johan voor een afspraak en kon gelijk komen, wat een goede service. Resultaat is echt super, een aanrader voor iedereen.

Johan: Dank!

Jeffrey

Citroen C1
Vrijdag gebeld, zaterdag\'s al aan de beurt geweldig toch!
Merkte al direct na het tunen een verschil in levendigheid van de motor. De kleine 1-liter 3 cilinder maakte standaard een ronkend geluid welke na het tunen veel soepeler loopt. Is inderdaad nog(!) zuiniger bij dezelfde rijstijl of hetzelfde verbruik bij een sportievere rijstijl..
Goede service bij bedrijf die weet waar het over gaat.

Bedankt Johan!

Gr Jeffrey

Nienke

Renault Twingo 1.2 16V 75pk
Vandaag laten tunen bij Johan; een gewoon atmosferisch motortje met nu wat extra\'s in vermogen en koppel; ben er nu al blij mee. Medeweggebruikers wat minder zo te zien. Kleine autootjes die best hard gaan roepen heel wat op ;-)
Plus vlot geholpen en heldere uitleg.

S Stel

VW TOURAN
Ik rij nu een jaar met een met 140 pk
maar je kent de auto niet terug,
Bedankt Johan

richard

golf 4 tdi
Vanmorgen me auto laten chippen , golf4 tdi 130pk >> ...? Pk

Wat rijd de auto nu super! Meer dan genoeg vermogen bij de 140 knalt de auto zo de 200kmh over!! echt een aanrader , ik kom graag weer terug hier:)

Wim Journée

VW T5 Caravelle 2.0 voorheen 140 pk en te weinig trekkracht
Leuk team met chirurg Johan als meister.
In \'n uurtje is het gepiept. Mijn bus trekt nu zeer soepel in de derde door elke bocht en om iedere rotonde. Veel minder schakelen en, indien nodig, merkbaar meer acceleratie. Geen gladde jongens maar gewoon vakmensen zonder poeha. Aanrader dus, ook vanwege prijs/kwaliteit..

Martin

BMW 530D 2003
vandaag mijn automaat laten spoelen bij Johan omdat hij niet soepel meer over schakelde. Nu rijdt hij weer als nieuw !!!!!!! Bedankt voor de snelle en vakkundige service, volgende keer mag je hem tunen !!!

Erwin

Audi A4 tfsi s-line
Johan,

Heb in februari 2013 mijn Audi A4 1.8tfsi laten tunen. Van 160 pk naar ruim 200 pk en van 250 nm naar 310 nm. De auto rijdt soepeler, trekt veel sneller op, en een duidelijke toename van het vermogen is goed merkbaar. Van bijvoorbeeld 100 naar 120 km gaat veel sneller zonder terug te hoeven schakelen. Heb nu ruim 250 km gereden en de auto is iets zuiniger geworden.
Johan is een aanrader.

Henk

VW Touareq 3.0
Nu bijna 2 jaar geleden mijn VW door Johan laten tunen.
Gemiddeld brandstofverbruik is nu 1 op 13,5 voor een auto met bijna 300 pk.\'
Ongelooflijk toch !

Faisel

BMW E60 530d
Op 2 januari mijn BMW 530d E60 uit 2003 laten tunen door Johan.

Vermogen van de auto van 218 PK naar 260 PK en NM 500 naar NM 600.

Na de tuning merkte ik meteen dat de auto meer vermogen had. Wat een trekkracht. Ik herken mijn eigen wagen niet eens meer terug. Auto trekt lekker snel en vlot en schakelt ook prima.

Johan is een goede gozer die zijn tijd neemt om het werk te doen. Ik ben zeer tevreden over zijn werkwijze en contact.

Johan dankje wel en we zullen elkaar in de toekomst zeker tegenkomen.

Ik raad je dan ook zeker aan om bij Johan langs te gaan voor tuning.

Henk

Opel corsa
Heb mijn auto ook bij Johan laten chippen , en wat een verschil trekt super op en het dood vallen van de 2e versnelling is helemaal weg .Ook rijdt hij iets zuiniger ,maar is nog maar net een paar dagen geleden dus daarover kan ik nog niet zoveel zeggen. Maar het is echt een aanrader voor dat geld .

Sander

VW Transporter T5
Ik heb hier mijn T5 laten chiptunen. Helaas bleek na het chippen de bus niet meer te starten. De chip bleek defect. Na veel proberen is het Johan toch gelukt om de bus te chippen. Grote klasse en servicegericht! Ik raad iedereen aan om hier te laten chippen.

Jermaine

VW Golf 5 1.9 TDI
ik heb Johan opgebeld, om een afspraak te maken, diezelfde dag na sluitingstijd van Hoogezand naar Nieuw-Amsterdam gereden, nog op de ouwe stand op de A28 gereden, en vond de TDI al geweldig rijden, zeker een verbetering van een Opel Astra 2.0 DTL met maar 82pk ---> Golf 5 1.9 TDI met standaard 105 pk maxsnelheid 187 km/h (volgens boekje).
Nu gechipt naar 140 pk en hebt de 210 km/h gehaald, wat een verschil, chiptuning is in mijn ogen zekers zijn geld waard, vooral bij Johan, toffe en relaxe kerel, rijdt de auto formidabel lekker, qua acceleratie en motorgedrag, en brandstof gebruik is niet meer geworden ondanks mijn geregelde pittige rijgedrag. en inderdaad ik herken de auto niet meer terug, als ie eerst was, ik had de auto nog maar een klein weekje, het gaspedaal komt al helemaal niet meer tegen de bodem, wat een power, zelfs bij de lage versnellingen.

Ik kan chiptunen bij Johan zekers aanbevelen, vooral voor die prijs en 3 jaar garantie op de software, en zal bij de volgende auto waarschijnlijk weer bij Johan laten chippen.

Toppie Johan!!

Simon

VW Jetta 1.9 TDI
Maandag een afspraak gemaakt en een dag later was ik al in Westerbork bij autobedrijf Scholtmeijer. Als ik van te voren had geweten wat het eindresultaat zou zijn was de auto al eerder getuned. Van 105 pk naar 140 pk. Brandstofverbruik ook met plm 8% verbeterd. Geweldig wat een resultaat. De motor loopt ook rustiger en wat een geweidige trekkracht. Uitstekend eindresultaat waar ik dik tevreden met ben. Scholtmeijer is aan te bevelen. Binnen 1.30 uur heb je een heel andere auto Met vr gr Simon

Edwin

Audi A6 - 2.0 TDI 140pk
Afgelopen week mijn Audi A6 laten tunen. SUPER RESULTAAT. Van 140 naar 170 PK.
Auto rijdt als de brandweer ;-)

Koster

passat V6 TDI 150PK naar 185PK
Twee weken geleden is mijn VW passat getuned. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik raad het iedereen aan.

J. Klopstra

Fiat Grande Punto 1,4 T-Jet
De auto reed al lekker, maar is nu sneller en rijd soepeler. Ben tevreden, is een aanrader!!

jan

Subaru WRX
ik ben over Scholtmeijer zeer tevreden
mijn Subaru is van 225 pk naar 260 pk
gegaan . maar wat wat een geweldig vershil in extra vermogen
de auto trekt veel beter op
ik kan scholtmeijer zeker aan bevelen
van 310 N M naar 360N m

michael

seat ibiza 1.9 tdi 101 pk
2 weken geleden mijn Seat Ibiza 1.9 TDI laten tunen bij Scholtmeijer.
Van 101 naar 136 pk. Vooral onderin de toeren veel meer trekkracht. (220-300nm)
Kortom heel erg tevreden en raad iedereen aan zijn auto te tunen. Kosten verdien je zo weer terug aangezien de auto zuiniger wordt. Maar weersta dan wel de verleiding een sportievere rijstijl er op na te houden. Dan voorkom je de welbekende draaikolk in de tank :s.
Scholtmeijer bedankt!

Klaas-Berend

Volkswagen Passat 1,9 tdi 2002 101pk
Hallo Johan en andere lezers,

Ik ben nu 2 maand verder na de tuning van 101pk naar 136pk bij een 1,9 tdi pompverstuiver. Het is nu nog winterig en koud maar ben al tevreden dat het verbruik van 1:15,5 naar 1:17 is gegaan. Wat mij ook pleziert is de soeplesse waarmee de auto vooruit wil en inhaal manouvres zijn een plezier, die 310 Nm maken echt verschil. Even inhalen is ook echt maar \"even\" inhalen. Ik rij veel op cruisecontrol en dan is een reset (in de 5) al goed genoeg om vlot weer van 80 of 90 op de 120 of 130 te zitten.
Ik ben blij en als iemand vraagt naar tuning verwijs ik naar Scholtmeijer.

Met vriendelijke groet,

Klaas-Berend

Pat

Volkswagen Golf 6 GTD DSG
Hey Johan,

Veel soepeler maar vooral meer power, hij zou zo uit de garage moeten komen.

Maar vooral het verbruik is enorm veranderd. I.p.v. 790KM op een tank nu maar liefst 1230KM.

Ik zal de foto's op youtube zetten:
1:33 gem bij 110
1:29 gem bij 130
1:19 gem bij 150
1:14 gem bij 170

Thanks,

Sjaak

VW Golf V
Het resultaat is fantastisch. Meer trekkracht en meer vermogen, maar bovenal de storing van de moeizaame warme start verholpen. Garages vervangen van alles maar hebben geen idee hoe ze dit probleem moeten oplossen, Johan echter wel.

Ben erg benieuwd hoe de golf na het tunen in de Franse Alpen rijd. Dat zullen we snel genoeg weten.

Het was de rit (Goes(ZLD) - Westerbork ) zeker waard

Heb nog een Renault Traffic staan en die zal ik waarschijnlijk ook een keertje langsbrengen (als ik tijd heb).

Dat zegt iets over hoe tevreden ik tot nu toe ben!!!

Groeten uit Zeeland

Sjaak & Jacqueline

Robert

BMW 118d
Hoi Johan,
Geweldig jouw enthousiasme. Zelf werd ik helemaal enthousiast nadat de auto was getuned. Hij reed al heel erg fijn. Maar zoals die nu rijd, geweldig! Enorm veel souplesse en duidelijk meer vermogen en trekkracht.
Zou het zo door jou weer laten doen.

Groet,
Robert

Wim

Audi A3 2004 1.9tdi
De auto is van 105 naar 135pk gegaan. Inmiddels ben ik al 50dkm verder, zonder problemen, de tellerstand is momenteel 220.000km. Afgelopen week is de auto zelfs boven de 220km/h uitgekomen, hiervoor lag de top onder de 200km/h. Groot succes dus!

J. Koerts

Volvo S60
Volvo met foute verknoeidechip gekocht bij garage. Johan Scholtmeijer heeft na veel extra werk het weer zeer goed gerepareerd en nu is mijn auto veel soepeler en zuiniger.

Complimenten en zeer wel aan te raden!

Groet uit Beilen en nog veel succes.

Gosse

Fort Fiesta 1.4 tdci
Ik stond er wat sceptisch tegen over maar wat een verschil, ik durf nu weer in te halen en met de caravan er achter moet ik mij blijven realiseren dat deze er achter zit. Soepel en een gebruik van 1:22 km. Mijn complimenten voor deze uitkomst.

Huub

Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG
Hallo allen,
Zeer tevreden Johan, wat een verschil en inderdaad het verbruik is echt om blij van te worden, was het voor de wijziging 7,2l/100km over een afstand van 6000km, nu de meest recente meting over 6037km is, houd je vast 6,5l/100km. Perfect dus.
Johan nogmaals bedankt!

Groet

Huub

Arjen

Golf 4 TDI 90pk
Van 90 naar 118pk. Auto heeft bijna 3 ton op de teller. Na tunen klinkt de motor rustiger. Met de caravan erachter heeft ie merkbaar meer kracht. Blij dat ik dit gedaan heb.

Huub

volkswagen Passat 2.0 TDI DSG
Reeds een dag met de auto gereden, van Delden naar CH-Winterthur, de afstand die rijd ik voor mijn werk elke 2 weken, maar wat een verschil, vooral de DSG komt beter tot zijn recht en van 130 naar 180 is een fluitje van een cent. Johan bedankt en op het verbruik kom ik nog terug, verbruik over die afstand, gemeten over 6000 km was 7,2L/100km, naar het zich laat aanzien wordt dat minder, de meter staat nu na een ritje op 7.0L/100km.

Wordt vervolgd.

Groet
Huub

Gerrit M

Audi A3 1.9tdi 2001
De auto rijdt zeer soepel van 100 naar 130 pk Verbruik 5-10 % zuiniger. Goede service Aanrader!!

Gert

VW Golf 1.9TDI
Tot nog toe zijn onze ervaringen erg positief. De motor heeft een flinke portie extra power; vooral in de lage toeren en rijdt nog mooier en rustiger dan daarvoor.

Ben benieuwd hoe het straks bevalt met de caravan erachter.

Groet,
Gert

Klaas

Ford Mondeo 2.2 TDCI
Rijdt inmiddels al 2 weken getuned rond en ben zeer tevreden, auto reageert sneller en vooral de trekkracht is explosief beter geworden ..... Ben van 6.7 l op 100 km naar 5.9 gegaan dus ook dit is top !!!
Wil na Dyno nog een keer perfectioneren en dan top !!!!

remco jonker

opel vivaro 2.0 cdti
Hoi Johan, Na gister met tegenwind gereden te hebben met imperiaal was geen pretje, kon niet lekker door rijden en had moeite met op snelheid komen en wou niet over de 140.. Ik in de rondte gebeldt en Johan kon vrijdag middag laat nog wel even. Dus nou getuned en wat een verschil, trekt in 1 x door en rijd lekker door naar hogere snelheid en geen moeite meer wat je merkte als je je gaspedaal indrukte! Ben erg blij ermee, me geld waard!

Geert

VW transporter T5 1.9TDI
het bevalt goed. De auto is sneller en sterker, de brandstofbesparing moet ik nog even afwachten,
Kun je ne de gegevens even mailen

Ps ik zal reclame voor je maken.

Geert.

R. Jensema

BMW 330xd
Ik zou je nog even een mailtje sturen betreft de BMW 330xd.
Naar mijn idee schakelt hij vlotter en is ook veel sneller geworden, hoop dat het brandstofverbruik ook beter geworden is maar is nog even afwachten. Als je het oude management naar dit adres wilt sturen komt het helemaal goed.

M.V.G. R. Jensema

Bert

BMW 320Touring
Mijn ervaring tot nu toe;
Echt een portie extra vermogen duidelijk merkbaar, zeer vlotte tussenacceleratie over het verbruik kan ik nog niet zoveel zeggen omdat ik nog niet zoveel gereden heb. Het is in ieder geval niet hoger geworden. Auto reed al heerlijk ma nog beter

Vrgr Bert

Wout

Mercedes B180cdi
Hoi Johan,

Ik heb inmiddels een week met de getuned auto gereden. Mijn mercedes B180cdi (2 liter, bj 2006) rijdt een stuk lekkerder, trekt veel gemakkelijker op, heeft duidelijk meer vermogen en schakelt ook veel soepeler. Bovendien heb ik het gevoel dat de auto ook iets zuiniger rijdt. Kortom: Het is het geld zeker waard geweest.
Nu nog even wachten op het voorjaar. Dan gaat de caravan weer achter de auto. Gezien de verbeteringen die ik nu gemerkt heb, verwacht ik ook dat het trekken eens tuk makkelijker zal gaan.

Aanpassingen: van 109 pk naar 140 pk en van 250 Nm naar 310 Nm.

Groet,
Wout

 
 

Tuning-afspraak maken

* verplichte velden

 
 

Chiptune uw auto